OM OS

Hvad er Don’t Tell

Don’t Tell er en dansk webshop, grundlagt i august 2013, med tøj- og accessorymærker fra hele verden. Butikken er mest for kvinder – men mænd må selvfølgelig meget gerne kigge og shoppe med – og den bærer præg af en forkærlighed for den uhøjtidelige, upyntede ’easy-to-wear’-mode, som man især finder i Skandinavien, tilsat lidt fransk elegance i form af rå blonder og delikate materialer.

Med Don’t Tell har vi ønsket at skabe et stemningsfyldt rum, hvor du som kunde forhåbentlig oplever, at vi har gjort os særligt umage med at plukke lige præcis det udvalg af tøj og tilbehør, som findes i butikken. Vi har med andre ord ønsket at forene den lille hyggelige fysiske butik med den personlige betjening samt det håndplukkede udvalg med det nemme og bekvemme, som shopping på nettet repræsenterer.

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse, når du besøger og handler hos Don’t Tell. At du bliver inspireret og føler dig i trygge hænder – både hvad angår selve handlen, som du fra bestilling til levering gerne skulle opleve som nem, sikker og hurtig, og når du søger vejledning om f.eks. størrelse, pasform, levering, returnering eller udsolgte varer hos os på telefon eller mail.

Vi er altid klar ved telefonen hverdage kl. 9.30-16.30 på +45 22 48 66 22 og på mail alle ugens dage – også i weekenden og på helligdage – på kundeservice@donttell.dk

Hvem er Don’t Tell

Bag Don’t Tell finder du journalist Trine Lundager, der siden 2004 har været ansat på Dagbladet Politiken, og Karina Langmack, der er HR Manager.

Trine, som er bosat på Frederiksberg, og som forlod sin faste stilling på avisen for at åbne Don’t Tell, står for den daglige drift samt kundeservice på hverdage. Derimod vil Karina, der bor i Esbjerg, ofte svare på jeres kundehenvendelser i weekender og på helligdage.

Til at pakke fint ind og sende ordrer hurtigt og sikkert af sted har vi et stærkt team bestående af Per og Lone på lageret i Esbjerg.

Vores ambition er, at Don’t Tell skal være en personlig webshop, hvor du som kunde ved, hvem vi er – og dermed hvem, du handler med. Derfor vil vi også opfordre til, at du følger os på Facebook og Instagram. Her kan du – forhåbentlig – blive inspireret og samtidig følge med i, hvad vi går og laver i butikken, og hvilke nye mærker og kollektioner der er på vej til Don’t Tell.

Hvis du har lyst til at holde et ekstra vågent øje med nye varer i butikken, gode tilbud og udsalg, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så er du nemlig altid lige et skridt foran.

Velkommen – og føl dig endelig hjemme,

Karina & Trine (og Per & Lone)