Når du køber julegaver

Vi tilbyder udvidet bytteservice indtil 3. januar 2018 på alle gaver købt fra og med 25. november til og med 21. december 2017 (23. december for kunder i Esbjerg).

Alle bestillinger, der er foretaget senest torsdag 21. december kl. 14, bør nå frem inden jul. Post Danmark (PostNord) leverer nemlig i år helt frem til 22. december. Er du i sidste øjeblik, lyder rådet fra Post Danmark, at du får pakken sendt til et af Post Danmarks afhentningssteder (et posthus, en pakkeshop eller en pakkeboks) i stedet for til døren, så du (eller gavemodtageren) er sikker på at kunne få fat i pakken.

Don’t Tell kan dog ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark, og derfor anbefaler vi naturligvis, at man køber sine gaver i god tid 😉

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@donttell.dk eller på tlf. +45 22 48 66 22, hvis du har spørgsmål til gaveindkøb – vi vil meget gerne hjælpe.

Bor du i Esbjerg, kan du bestille julegaver til og med 23. december – vi skal bare have din bestilling senest 23. december kl. 15.

Mange hilsner Trine & Karina

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få sendt gaven direkte til modtageren? Ja, det kan du. Når du bestiller, har du mulighed for at vælge en anden leveringsadresse end din egen. Eksempelvis modtageren af gaven. Ønsker du gaven sendt direkte til gavemodtageren, så giv os lige et praj i kommentarfeltet i checkout – og skal der stå en særlig hilsen på kortet, skriver du også den i kommentarfeltet, så sørger vi for, at den når videre til modtageren i en håndskreven version.

Kan jeg få mine gaver pakket ind? Hos Don’t Tell pakker vi altid smukt ind i silkepapir, men ønsker du gaven pakket ind i gavepapir, så skriv det i kommentarfeltet ved checkout. Så klarer vi også den – og det er gratis.

Kan jeg være sikker på at modtage mine varer inden juleaften? Alle pakker fra Don’t Tell sendes med et tracking nummer, som gør det muligt at spore pakken, når den er undervejs til dig.  I år kan du købe dine varer hos os helt frem til d. 21. december kl. 14 og forvente levering senest d. 22. december. Post Danmark anbefaler levering til et af deres afhentningssteder.

Hvor længe kan jeg bytte julegaver? Du kan bytte julegaver til andre varer eller til et tilgodebevis frem til d. 3. januar 2017. Det forudsætter naturligvis, at varen er i ubrugt stand og returneres i original emballage. Alle mærker og hangtags skal sidde på tøjet – ellers kan vi desværre ikke tage varen retur.

Hvordan ombytter jeg julegaven? Du sender os en mail på kundeservice@donttell.dk og beder os maile dig en returfragtlabel, som du kan printe ud og sætte udenpå pakken – labelen er adresseret til Don’t Tell, Kastanielunden 48, 6705 Esbjerg Ø, og du skal derefter blot gå på posthuset med pakken. Portoen er betalt, da der er tale om ombytning til anden vare eller tilgodebevis.

Husk også at vedlægge retursedlen, som kan downloades her:

http://donttell.dk/handelsbetingelser/returseddel-2/

Ligesom andre webshops kan vi desværre ikke tilbyde pengene retur på gaver, da vi ikke tilbagefører penge til andre kreditkort end det, der er brugt til at handle med i første omgang. Det sker for at sikre vores kunder mod svindel. Derimod ombytter vi naturligvis gerne til andre varer eller til et tilgodebevis.