Returseddel

Returseddel 

Ved ombytning og/eller returnering bedes du på mail – kundeservice@donttell.dk – give os besked om, hvad du returnerer eller ønsker at ombytte. Derudover bedes du printe og udfylde retursedlen, som du finder her over. Den skal du lægge  ved dine varer, når du sender dem tilbage til os. Sedlen skal vedlægges, fordi den hjælper os med en fejlfri og hurtig ombytning eller tilbagebetaling.

Du har 14 dages fuld returret på varer købt hos Don’t Tell – returretten gælder fra den dag, du modtager dine varer.

Alle mærker skal sidder på tøjet, hvis du returnerer dine varer – er mærkerne fjernet, kan vi desværre ikke tage tøjet retur.

Du skal selv betale for returnering af dine varer, og du har selv ansvaret for forsendelsen, indtil vi modtager den. Derfor anbefaler vi, at du sender med Post Danmark Track & Trace, så du er I stand til at spore din forsendelse I tilfælde af, at den forsvinder.

Ønsker du at ombytte en vare til en anden størrelse eller et andet produkt, afholder vi udgifterne til returnering af den oprindelige vare. Skriv til os på kundeservice@donttell.dk eller giv os et kald på tlf. 22 48 66 22, så aftaler vi nærmere.

Har du ved en fejl modtaget den forkerte vare, betaler vi naturligvis for returneringen.

Postposen, som du modtog dine varer i, har dobbeltlukning. Det betyder, at du nemt kan bruge den til at sende varerne retur i. Du fjerner blot strimlen, der sidder over klisterlukningen, og lukker posen på ny.

Send returvarerne inkl. den udfyldte returseddel til vores lager. Vi modtager IKKE returvarer sendt til afhentningssted – de SKAL sendes direkte til vores adresse. Bor du i nærheden, er du også velkommen til at møde op på lageret – i så fald skal du skrive til os på kundeservice@donttell.dk for at aftale nærmere:

Don’t Tell
Kastanielunden 48
6705 Esbjerg Ø

Tøv i det hele taget ikke med at kontakte os på kundeservice@donttell.dk eller på telefon 22 48 66 22, hvis du har spørgsmål til returnering eller andre ting i forbindelse med din ordre.